Huttendorp Gouda Oost

Het coronavirus zorgt ervoor dat de (vakantie)kampen, huttendorpen en vakantiedagactiviteiten voor kinderen en jongeren er ook dit jaar anders uit zien. We hebben nog steeds te maken met maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom hebben de samenwerkende aanbieders van zomer- en vakantiekampen een update van het kampprotocol gemaakt.

Net als vorig jaar zijn we ook dit jaar gemotiveerd weer een mooi huttendorp te organiseren. Traditiegetrouw in de eerste schoolvakantieweek, van maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli 2021. De ervaringen van 2020 nemen we mee in de organisatie van dit jaar.

Programma (maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli 2021)

Van maandag 18 t/m vrijdag 23 juli 2021 organiseren wij in vijf dagen voor twee groepen van ieder 70 kinderen (van 6 t/m 12 jaar) in verschillende dagdelen een programma met hutten bouwen, creatieve activiteiten, workshops, spellenochtend/middag en meer uit onze vertrouwde programma opzet. De deelnemersbijdrage is 25 euro per kind. Kunt u iets meer missen, dan is dat ook dit jaar erg welkom.

Wij hebben wederom gekozen voor de natuurspeeltuin Steinse Groen als locatie! Een prachtige plek om hutten te bouwen van pallets, en te spelen midden in de natuur. Er komen 14 hutten van ieder 10 kinderen die begeleiding krijgen van ons vaste team vrijwilligers. Per dagdeel is de helft van de in totaal 140 kinderen aanwezig in de speeltuin om te timmeren. Op andere dagdelen wordt er een aanvullend programma aangeboden. Uiteraard wordt het gehele programma binnen de beperkingen en mogelijkheden van de RIVM richtlijnen, en met gezond verstand opgezet en uitgevoerd. Niet alle kinderen komen dus op dezelfde momenten naar het Huttendorp dit jaar. Er komen twee groepen (bubbels) die ieder een eigen rooster met tijden en programma onderdelen hebben.

Inschrijving

Leest u onderstaande informatie goed en volledig door, om misverstanden te voorkomen. De inschrijving start op DINSDAG 22 JUNI om 15.00 uur. Vanaf 15.00 uur kunt u dus uw kind/kinderen inschrijven. Mails die eerder zijn binnengekomen zijn niet geldig.

Er komen dit jaar 14 hutten met in iedere hut 10 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Het is mogelijk om in 1 keer een complete hut van tien kinderen aan te melden. Deze kinderen komen dan sowieso, mits op tijd, bij elkaar in de hut. U kunt deze complete hut aanmelden door 1 mail te sturen met daarin per kind een los PDF inschrijfformulier. U ontvangt daarna een bevestigingsmail van ons met de verdere informatie over het betalen. Als het maximum aantal kinderen is bereikt krijgt u daar ook bericht van. Kinderen zullen op volgorde van mail-ontvangst op een wachtlijst worden gezet.

U kunt ook kleinere groepjes kinderen of slechts 1 kind aanmelden. In dat geval maken wij de hut compleet tot 10 kinderen. Als u wilt dat kinderen bij elkaar in de hut komen moet u deze dus in 1 mail gezamenlijk aanmelden!

Wij behandelen de mails op volgorde van binnenkomst. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt volgt er een wachtlijst. Het mailadres voor de inschrijving is: huttendorpgoudaoost@gmail.com